Perkhidmatan Kami

Ezsite.my memudahkan kerja anda secara efektif menggunakan teknologi terkini, multi-platform dan serba boleh.

Pembinaan Laman Web

Kami berpengalaman dalam merekabentuk, membina dan mengaturcara laman web, dan telah menyampaikan kerja berkualiti memenuhi keperluan pelanggan.

Kami berusaha untuk mematuhi piawaian web dengan HTML, HTML5, XHTML, CSS dan Piawai Web 2.0. Kami menggunakan Sistem Pengurusan Kandungan (CMS) and teknologi pangkalan data seperti PHP dan juga MySQL. Ini bagi memastikan laman web anda mempunyai potensi untuk berkembang maju bagi menampung permintaan dari masa ke semasa.


Web dengan Laravel

Kami membangunkan satu CMS tersendiri yang boleh diubahsuai sepenuhnya. Setiap bahagian CMS telah diaturcara sepenuhnya bagi memenuhi kehendak pelanggan. Kami percaya setiap pelanggan mempunyai keperluan tersendiri. Jadi, CMS kami adalah cukup fleksibel untuk diubahsesuai mengikut kehendak pelanggan pada bila bila masa.

Sistem Pengurusan Kandungan (CMS) adalah sejenis aplikasi web yang digunakan untuk pembinaan dan pengubahsuaian laman web. Pentadbir web menggunakannya untuk menambah, mengemaskini dan memadam sebarang kandungan pada laman web. Dengan CMS, anda boleh mengemaskini sebarang maklumat dan berita terkini tentang syarikat dan juga menyampaikan maklumat kepada pelanggan andan dengan cepat dan tepat.

See projects


Kami membina CMS yang fleksibel, boleh diubah sepenuh bagi memenuhi kehendak pelanggan. Kami percaya setiap pelanggan mempunyai keperluan tersendiri. Jadi, CMS kami adalah cukup fleksibel untuk diubahsesuai mengikut kehendak pelanggan pada bila bila masa. Bagi sistem yang besar, CMS kami mampu untuk memproses sejuta arahan tanpa penurunan prestasi. CMS kami sangat mudah digunakan. Anda hanya perlu tahu menggunakan Microsoft Word sahaja untuk CMS kami beroperasi. Tiada latihan khas diperlukan.


Penyelenggaraan Wordpress

Memantau dan menguruskan Downtime anda 24/7. Tahu dengan tepat bila dan kenapa ia berlaku untuk anda merancang naik taraf pelayan atau mengoptimumkan WordPress anda. Bot kami membantu memantau dan juga menganalisa trafik rangkaian dan juga beban pelayan 24/7. Kami akan beritahu jika perlukan naik taraf pelayan.

Optimasi WordPress. Menyampaikan kandungan dengan pantas. Pelanggan anda akan gembira anda memudahkan mereka. Kami bantu anda untuk pengkompresan imej dan juga mengoptimumkan penyampaian maklumat pada laman web anda.

Salinan Data Masa Nyata. Peraturan pertama Sains Komputer, sentiasa simpan, CTRL+S adalah sahabat anda. Lebih baik, penyimpanan auto atas setiap perubahan uang dilakukan keatas laman web anda. Kami akan menguruskan salinan dan juga pemulihan data atas permintaan anda.

Menyelesaikan Ralat. Ralat menjengkelkan. Ralat boleh menghilangkan kepercayaan pelanggan anda. Jangan risau, kami akan sentiasa memantai dan menyelesaikan ralat jika ia berlaku bagi memastikan pelanggan anda dijaga sebaiknya.

Lihat projek


Bina Aplikasi Mudah Alih

Mobile app development is the act or process by which a mobile app is developed for mobile devices, such as personal digital assistants, enterprise digital assistants or mobile phones. These applications can be pre-installed on phones during manufacturing platforms, or delivered as web applications using server-side or client-side processing to provide an "application-like" experience within a Web browser.

See projects


Pembinaan ERP

Enterprise Resource Planning (ERP) adalah sejenis perisian pengurusan perniagaan yang mengintegrasi beberapa maklumat dengannya. Sebahagian besar laman web mempunyai definasi ERP tersendiri dan juga implementasinya berbeza antara satu sama lain.

Dengan fleksibiliti sistem ini, ERP boleh menjadi alat yang sangat berguna untuk mana mana organisasi.

KAMI BINA APA YANG ANDA MAHU
kami sediakan penyelesaian efektif dan tersendiri yang sesuai untuk semua jenis projek

WhatsApp WhatsApp us